Even wachten...
hypotheek zonnepaneel

zonnepanelen binnen EBV

slider remezo neemt al je zorgen uit handen

Zonnepanelen zijn "HOT".  Ze bieden het hoogst haalbare financieel rendement binnen EBV. Met de huidige techniek is er voor ieder dak een oplossing.

Het kopen van een woning is het juiste moment voor zonnepanelen: financier de aanschaf mee. Consumenten overzien niet altijd de voordelen van de combinatie hypotheek & zonnepanelen.

Met de REMEZO formule heeft u de sleutel in handen........!

NHG over zonnepanelen

Dylan Dresens, Directeur Beleid en Ontwikkeling Waarborgfonds Eigen Woningen: "met NHG wordt een potentieel zeer succesvolle mogelijkheid geboden aan consumenten om zelf te investeren in verduurzaming en het realiseren van energiebesparende voorzieningen. Vanuit maatschappelijk oogpunt is dit erg belangrijk, maar ook voor de individuele consument lijkt het mij een zeer interessante investering. Iedereen zal natuurlijk (met behulp van een adviseur) voor zichzelf moeten berekenen of de investering zich voldoende terugverdient in de vorm van een hogere woningwaarde en lagere energiekosten, maar in veel gevallen lijkt de terugverdientijd zeer aantrekkelijk.

Ik zou verwachten dat het investeren in energiebesparende voorzieningen standaard onderdeel uitmaakt van een adviesgesprek tussen de hypotheekadviseur en de klant. Maar, zoals aangegeven, zie ik het momenteel relatief weinig gebeuren of in ieder geval niet resulteren in een hypotheek met NHG waarin energiebesparende voorzieningen zijn meegefinancierd".

Zonnepanelen 100% meefinancieren

Ons milieu is belangrijk. Om die reden mag u 100% van de zonnepanelen meefinancieren in uw nieuwe hypotheek. Tot maximaal 106% van de woningwaarde.
NU is het juiste moment:
- Uw woningwaarde stijgt
- U hoeft deze investering in de toekomst niet uit eigen spaargeld te voldoen.

marktontwikkeling

lagere maandlast

 

Doordat de energiebesparing ruimschoots de extra financieringslast overschrijd, is de maandlast lager.

 

 

 

 

Kalender euro munt

vrij van BTW

Particulieren zijn vrijgesteld van BTW over het zonnesysteem

 

 

 

 

Lagere maandlast

 

 

 

Remezo ontzorgt u als adviseur
met slechts 1 mailtje is alles geregeld.

offerte aanvraag

Voordat u uw klant op gesprek krijgt, kunt u eenvoudig onder offerte aanvraag de aanvraag invullen. U ontvangt binnen 24 uur van ons de offerte voor zonnepanelen.

offerte panelen

U ontvangt onze uitgebreide offerte die u kunt opnemen bij de financieringsaanvraag. 

hypotheekadviseurs over ons

De hypotheekshop

Zonnepanelen zie je steeds vaker. Het hoort thuis in ieder advies gesprek. Als ik mijn klanten de voordelen van de combinatie zonnepanelen en hypotheek uitleg, staan ze er gelijk voor open. Hiermee kan ik mij als goed hypotheekadviseur onderscheiden en met de rekentool van Remezo krijgt de klant gelijk een goed beeld van de voordelen.

Danny van Voorst
De Hypotheekshop Arnhem - Galgenberg

Hyppe

logo-hyppe

Remezo heeft alle relevante zonnepanelen mogelijkheden vergeleken en voor ons de best passende oplossing gevonden om in onze hypotheekofferte mee te nemen. Remezo is zeer ter zake kundig en gefocussed op onze wensen en mogelijkheden. Wij hebben het als zeer verhelderend en oplossing biedend ervaren en werken graag met Remezo samen voor onze klanten.

Rik de Jager
Hyppe Financieel

Midden Nederland

Hypotheken Midden NederlandMet de verlaging van de LTV wordt het inbrengen van eigen geld een steeds groter probleem. Met de Remezo formule kan ik voor mijn klanten optimaal financieren, er is minder eigen geld nodig. Binnen 24 uur ontvang ik van Remezo een volledige financieringsopzet met en zonder zonnepanelen en de zonnepanelenofferte voor de betreffende woning. Deze neem ik mee in de financieringsaanvraag.

Gerard Hey
Hypotheken Midden Nederland