Even wachten...
Referenties over Remezo

klanten over remezo …

De hypotheekshop

Zonnepanelen zie je steeds vaker. Het hoort thuis in ieder advies gesprek. Als ik mijn klanten de voordelen van de combinatie zonnepanelen en hypotheek uitleg, staan ze er gelijk voor open. Hiermee kan ik mij als goed hypotheekadviseur onderscheiden en met de rekentool van Remezo krijgt de klant gelijk een goed beeld van de voordelen.

Danny van Voorst
De Hypotheekshop Arnhem Galgenberg

Hyppe

logo-hyppe

Remezo heeft alle relevante zonnepanelen mogelijkheden vergeleken en voor ons de best passende oplossing gevonden om in onze hypotheekofferte mee te nemen. Remezo is zeer ter zake kundig en gefocussed op onze wensen en mogelijkheden. Wij hebben het als zeer verhelderend en oplossing biedend ervaren en werken graag met Remezo samen voor onze klanten.

Benno Sijmons
Hyppe Financieel

Midden Nederland

Hypotheken Midden NederlandMet de verlaging van de LTV wordt het inbrengen van eigen geld een steeds groter probleem. Met de Remezo formule kan ik voor mijn klanten optimaal financieren, er is minder eigen geld nodig. Binnen 24 uur ontvang ik van Remezo een volledige financieringsopzet met en zonder zonnepanelen en de zonnepanelenofferte voor de betreffende woning. Deze neem ik mee in de financieringsaanvraag.

Martijn van Kollenburg
Hypotheken Midden Nederland