Even wachten...
meer hypotheek, minder lasten

Wie zijn wij

Remezo werkt landelijk samen met onafhankelijk hypotheekadviseurs. Remezo is een verkooporganisatie op het gebied van energiebesparende voorzieningen, gespecialiseerd in zonnepanelen.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler op de particuliere markt voor zonnepanelen, herkenbaar aan service, kwaliteit en een goed betalingsgedrag.

Remezo kijkt zorgvuldig naar de stabiliteit van fabrikanten en leveranciers. Vermogens- en productgarantie moeten immers niet alleen op papier worden verleend, maar ook over 10 jaar in praktijk worden waargemaakt. Ook hypotheekadviseurs gaan lange termijn relaties aan met hun klanten. Remezo ondersteunt dat, door haar keuze voor de meest betrouwbare en stabiele solar partners.

.

Remezo heeft kennis van de hypotheekmarkt


hypotheekadviseur en zonnepaneeladviseur

spreken dezelfde taal
.

remezo heeft kennis van de hypotheekmarkt

Een van de oprichters heeft nog steeds een financieel advieskantoor. Zo zijn we bij Remezo altijd up to date over de hypotheekmarkt. De combinatie hypotheek en zonnepanelen biedt de consument heel veel voordelen.
Maar hoe regel je die combinatie?
Aan wie vertrouw je je klanten toe?

Daar is Remezo voor, we ontzorgen de hypotheekadviseur en de consument.

meer hypotheek – minder lasten tot max 106% financieren

Een belangrijk Nederlands beleidspunt is verduurzaming. Omdat de Nederlandse overheid energiebesparing wil stimuleren, mogen geldverstrekkers vanaf 2013 hypotheken tot 106 % blijven verstrekken, als er EBV worden meegefinancierd. De gedachte daarachter is, dat huizenbezitters dan makkelijker tot EBV overgaan, terwijl ze hun hogere hypotheek kunnen compenseren met de besparing op hun energierekening.

De overheid blijft voorlopig EBV stimuleren door de ruimere 106 % LTV hypotheekverstrekking met NHG te faciliteren. Remezo ondersteunt het opnemen van EBV in jouw hypotheekadvies en laat je graag zien hoe je dat op eenvoudige en verantwoorde wijze kunt doen.